VOLS POSICIONAR LA TEVA PÀGINA WEB A GOOGLE?
VOLS MUNTAR LA TEVA PRÒPIA BOTIGA EN LÍNIA?

Creem el teu lloc web o botiga en línea
Millorem el posicionament del teu lloc web actual
Mantenim actualitzat el teu lloc web
Creem contingut rellevant
Fotografiem i retoquem els teus productes

Creación contenido, Desarrollo Web, Diseño, Mantenimiento, Retoque, SEO

Desarrollo web SR PROMOTORS

Creación contenido, Desarrollo Web, Diseño, Mantenimiento, Retoque, SEO
Desarrollo Web, Shop online

Desarrollo shop online TROPICART

Desarrollo Web, Shop online
Fotografia

Fotografía de joyería LAS CARAS DE VIOLETA

Fotografia
Ilustración

Ilustración SINATRAS

Ilustración

Desarrollo web CENTRALCARIBIZA

Fotografia, Retoque

Fotografía de joyería MUSICAL TOWN

Fotografia, Retoque
Fotografia, Retoque

Fotografía e-Commerce ATMAPU

Fotografia, Retoque
Desarrollo Web, SEO

Desarrollo web MAPUGÜAQUÉN SPEAKER

Desarrollo Web, SEO
Desarrollo Web

Desarrollo web DANIELLA FERRETTI

Desarrollo Web

Desenvolupament

Desenvolupem el teu lloc web o botiga en línea autoadministrable en les plataformes CMS més actuals: Joomla, WordPress, Prestashop , creant llocs web d’avantguarda que disposin de tots els elements que necessites i permetent que segueixin millorant, creixent, afegint contingut, preparar-los per al seu posicionament SEOindexant-los a Google

Botigues en línea

Si vols obrir un negoci en línea o botiga virtual, a Limaweb t’oferim la millor plataforma, la millor imatge i el millor disseny. Personalitzarem cada detall de la teva botiga en línea perquè estigui en perfecta sintonia amb la imatge de la teva marca i es veurà bé des de qualsevol dispositiu mòbil, incorporant múltiples formes de pagament en la teva passarel·la de pagament, cercador de productes, una zona especial per als teus clients, i monitoritzarem en profunditat el procés de compra per a aconseguir més vendes

Marketing

Volem diferenciar-te de la teva competència, creant una estratègia on tots els elements es concentrin en la única fi d’enfortir i destacar la teva marca aconseguint més vendes.

Per a això actualitzarem el teu lloc web cap a les noves tecnologies, refrescant la seva estètica, incorporant noves funcions amables amb Googleoptimitzant el seu SEO i sincronitzant-la amb les xarxes sociales…

E-Commerce

Fotografiem y retoquem els teus productes per a que els teus clients els apreciïn com si els tinguessin a la mà i puguin comprendre les seves característiques i qualitats en un simple cop d’ull. A Limaweb estem especialitzats en fotografia e-Commerce, portant la qualitat del teu producte fins a la imatge. Diferencia’t de la teva competència…

Desenvolupament i posicionament web, creció de contingut, producció fotogràfica i retoc digital, e-Commerce o botigues virtuals i llocs webper a PIMES, microempreses i emprenedors.

La teva tienda online, pàgina web personal o empresarial destacarà entre les altres, millorarà el seu posicionament orgànico (SEO) per tal de que cercadors com Google la trobin fàcilment, aconseguint que el teu lloc web arribi a tots els teus clients potencials.

Millorem el Disseny i la Usabilitat del teu lloc web, incorporem noves funcions i tecnologies, tot el necessari per millorar i vendre.
Creem contingut d’interès per tal de mantenir actualitzat el teu blog i que la teva pàgina web pugui pujar el seu posicionament.

Realitzem fotografia de qualitat para la teva botiga virtual, simplificant la cerca de l’usuari en oferir-li tota la informació visual possible del teu producte, nítida i concreta.

Creem webs que creixen al ritme de la teva empresa o negoci,
Impulsa la teva empresa i les teves vendes, contacta amb nosaltres!