VOLS POSICIONAR LA TEVA PÀGINA WEB A GOOGLE?
VOLS MUNTAR LA TEVA PRÒPIA BOTIGA EN LÍNIA?

Desenvolupament i posicionament web, creció de contingut, producció fotogràfica i retoc digital, e-Commerce o botigues virtuals i llocs webper a PIMES, microempreses i emprenedors.

La teva tienda online, pàgina web personal o empresarial destacarà entre les altres, millorarà el seu posicionament orgànico (SEO) per tal de que cercadors com Google la trobin fàcilment, aconseguint que el teu lloc web arribi a tots els teus clients potencials.

Millorem el Disseny i la Usabilitat del teu lloc web, incorporem noves funcions i tecnologies, tot el necessari per millorar i vendre.

Creem contingut d’interès per tal de mantenir actualitzat el teu blog i que la teva pàgina web pugui pujar el seu posicionament.

Realitzem fotografia de qualitat para la teva botiga virtual, simplificant la cerca de l’usuari en oferir-li tota la informació visual possible del teu producte, nítida i concreta.

Creem la teva pagina web o botiga online. Impulsa la teva empresa i els teus vendes.

Desenvolupament

Desenvolupem el teu lloc web o botiga online autoadministrable en les plataformes CMS més actuals: Joomla, WordPress, Prestashop , creant llocs web d’avantguarda que disposin de tots els elements que necessites i permetent que segueixin millorant, creixent, agregant contingut, preparar-los per al seu posicionament SEOindexar-los a Google i interactuar amb els usuaris…més info

Botigues Online

Si vols obrir un negoci online o botiga virtual, a Limaweb t’oferim la millor imatge i el millor disseny. Personalitzarem cada detall de la teva tenda online perquè estigui en perfecta sintonia amb la imatge de la teva marca i es veurà bé des de qualsevol dispositiu mòbil, incorporant múltiples formes de pagament en la teva passarel·la de pagament, cercador de productes, una zona especial per als teus clients, i monitoritzarem en profunditat el procés de compra per a aconseguir més vendesmés info

Marketing digital

Volem diferenciar-te de la teva competència, creant una estratègia on tots els elements es concentrin en la única fi d’enfortir i destacar la teva marca aconseguint més vendes.

Per a això actualitzarem el teu lloc web cap a les noves tecnologies, refrescant la seva estètica, incorporant noves funcions amigables amb Googleoptimitzant el seu SEO i sincronitzant-la amb les xarxes sociales… més info

Foto e-Commerce

Fotografiem y retoquem els teus productes per a que els teus clients els apreciïn com si els tinguessin a la mà i puguin comprendre les seves característiques i qualitats en un simple cop d’ull. A Limaweb estem especialitzats en fotografia e-Commerce, portant la qualitat del teu producte fins a la imatge. Realitzem fotografia 360º i contingut visual per a xarxes socials. Diferencia’t de la teva competència… més info

Creem webs que creixen alhora que ho fa el teu negoci o empresa,
explica’ns què necessites!